Cakes

 

Bij Coffeelicious worden de cakes altijd met de hand gemaakt. De cakes kun je bestellen voor elk gewenst moment. Met onze Coffeelicious cakes maak je elk moment bijzonder. We maken geen cakes op aanvraag maar bieden wel thema taarten aan. Allemaal zoals de recepten van Chef Joan. Dat zijn heerlijke Engelse en Ierse cakes die met liefde zijn gemaakt. Wil je onze cakes bestellen? Neem een kijkje in onze webshop en plaats je bestelling! Je kunt jouw cake ophalen bij onze bakery in Dordrecht.

Wij vinden de cakes heel smaakvol en de meeste cakes zijn te verkrijgen in 2 formaten, een 1-laags cake en een 2-laags cake. Zo kan iedereen precies de maat bestellen die voor de gelegenheid het beste is. Zo heb je altijd voor ieder wat wils!

CAKE RECEPT

Op de recepten pagina delen wij aan de hand van Chef Joan’s recepten verschillende lekkere cakes om zelf thuis te maken! Sommige van deze recepten zijn op basis van onze eigen bakmixen. Benieuwd naar welke dit zijn, klik hier!

CAKE BEWAREN

Een cake bewaar je het beste buiten de koelkast, op kamertemperatuur. Als je hem in de koelkast bewaart droogt de cake uit en wordt de topping te stevig. Verpak de cake bijvoorbeeld in aluminiumfolie of onder een taart stolp en laat hem op het aanrecht staan of zet hem in een keukenkastje. Dan kun je tot 4 dagen na de productiedatum van onze cakes genieten. Een uitzondering is de cheesecake, deze kun je het beste in de koelkast bewaren voor maximaal 2 dagen.

Onze cake invriezen kan zeker, maar het liefst wel in zijn geheel. Zodra de cake is aangesneden en je vriest deze in, kan de cake uitdrogen. Ga je jouw cake invriezen? Dan kun je daar het beste een taart bewaardoos voor gebruiken of de cake voorzichtig in folie verpakken en daarna nog eens in een plastic zak. Zo kan er geen lucht of vocht bij komen. Dan kun je de cake tot maximaal 3 maanden in de vriezer bewaren.

Is de cake na een paar dagen buiten de koelkast of door niet goed afdekken in de vriezer toch iets te droog geworden? Gooi de cake dan zeker niet weg! Gebruik deze bijvoorbeeld in een dessert, zoals een trifle met cake of een tiramisu. Zo krijgen onze cakes nog een tweede leven.

CAKE BESTELLEN

Een cake bestellen kan online via onze webshop. Onze meest populaire cake is de Red Velvet Cake. De Carrot Cake, Vegan Chocolate Cake, Oreo Chocolate Fudge Cake en White Chocolate Raspberry Cake zitten ook standaard in ons assortiment en worden veel besteld. Je cake extra feestelijk maken? We bieden ook verschillende cake toppers aan!

Wil jij losse cake punten kopen dan kun je terecht in onze breakfast- and lunchroom in het centrum van Dordrecht. Hele cakes kunnen alleen besteld worden in onze online shop en bij de bakery worden afgehaald. Nog opzoek naar een lekker cadeau? Wat dacht je van een cake! Wij zijn geen cakewinkel / taartenwinkel maar het is wel een groot onderdeel van ons assortiment.

 
Coffeelicious