Cupcakes

 

Cupcakes zijn het perfecte formaat “mini taartjes” om te bestellen voor elke gelegenheid. De cupcakes zien er altijd feestelijk uit. Wij vinden de cupcakes vooral heel smaakvol, een mooi formaat om uit te delen en je kunt makkelijk verschillende smaken cupcakes bestellen. Zo heb je altijd voor ieder wat wils.

Cupcakes komen oorspronkelijk uit Amerika. Niemand weet precies wie de uitvinder van de cupcake is want de cupcake dateert uit de 18e eeuw! Vermoedelijk zijn cupcakes een alternatief op grote cakes omdat men zonder vork de cupcake makkelijk kan opeten. Ook scheelt het veel oventijd en is het dus economischer om cupcakes te bakken t.o.v. een taart. A cup is een maat en vermoedelijk werden taarten zoals poundcake vroeger ook vernoemd naar maten. Dat zou er dus ook mee te maken kunnen hebben!

CUPCAKE RECEPTEN

Op onze recepten pagina kun je veel leuke recepten vinden om zelf aan de slag te gaan met cupcakes! Probeer een nieuwe topping of een nieuwe cake als basis. Chef Joan helpt je op weg!

Veel van onze recepten zijn op basis van onze eigen Celebration Cake bakmix. In de basis is deze bakmix voor een heerlijke chocolate cake, maar je kunt er veel meer mee! Ook deze recepten kun je vinden op onze recepten pagina. Door middel van een makkelijke uitleg video bak je samen met Chef Joan en onze bakmix de sterren van de hemel!

Onze bakmixen zijn verkrijgbaar via de webshop of via de Albert Heijn. Klik hier voor een overzicht van fysieke verkooppunten! Ook via AH.nl zijn onze bakmixen verkrijgbaar.

CUPCAKES BESTELLEN

Wil jij een losse cupcake kopen dan kun je ook terecht in onze breakfast-and lunchroom aan de Wijnstraat. Uiteraard kun je hier ook mooie dozen met cupcakes kopen. Ook leuk om een cupcake box cadeau te geven! Wij zijn geen cupcakewinkel maar je zou het bijna denken aangezien we altijd 3 tot 4 soorten cupcakes op de toonbank hebben! De cupcakes versieren wij uiteraard zo mooi mogelijk.

Een cupcakebox bestellen kan online via onze webshop. Dit is een box van 4 of 6 cupcakes. Deze bieden wij ook aan als glutenarme en vegan variant. Ook bieden wij online verschillende soorten cupcake pakketten aan. Dan zitten er koeken en shortbreads bij.

Bij ons is Chef Joan natuurlijk de bedenker en de cupcake maker. Maar voor decoratie laat zij zich graag inspireren door haar collega bakkers die ook allerlei creatieve ideeën hebben voor de cupcakes. De meest populaire cupcakes zijn de chocolate cupcakes en de red velvet cupcakes.

 
Coffeelicious