Scone Bread
Gebruik de scone bakmix om super simpel een heerlijk brood op tafel te zetten. Het enige wat Chef Joan extra heeft toegevoegd zijn rozijntjes!
Lees hieronder het uitgeschreven recept. Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem ook downloaden onderaan de pagina.
Ingrediënten
Coffeelicious scones bakmix
100 gram rozijnen
Heteluchtoven
30 minuten op 200 °C
Bereiding
Volg het recept zoals op de bakmix staat aangegeven. Voordat je melk en eieren toevoegt, voeg je 100 gram rozijnen toe. Zie je nog veel droogmix? Voeg dan een scheutje extra melk toe. Bekleed een bakblik van 20 cm met bakpapier en plaats het beslag in het bakblik. Bestrijk de bovenkant met ei en plaats het in de oven voor 30 minuten op 200 graden. Check het brood door er met een prikker in te prikken. Komt deze er schoon uit? Dan is het brood klaar! Komt de prikker er vies uit? Zet het dan nog voor 5 minuutjes in de oven en probeer het opnieuw. Eet het brood warm met roomboter.