Hartig Brood
Wist je dat je ook heel lekker brood kunt bakken met onze scones bakmix? Chef Joan laat je zien hoe! Dit heerlijke hartige brood is gevuld met kaas en bacon. Liever vegan? Geen probleem! Lees snel verder hoe je het brood zowel niet vegan als vegan kunt maken!
Lees hieronder het uitgeschreven recept. Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem ook downloaden onderaan de pagina.
Ingrediënten
Coffeelicious Scones Bakmix
60 gram roomboter
3 Eieren
200 milliliter karnemelk
75 gram kaas
100 gram bacon
Heteluchtoven
30 minuten op 200 °C
Bereiding
Doe de sconemix in de kom. Voeg roomboter toe en verkruimel het door de meel. Mix met een garde de eieren met karnemelk samen. Voeg de natte mix toe aan de droge mix en mix deze door elkaar met een bot mes. Voeg de kaas en uitgebakken bacon toe. Meng kort alles door elkaar met het mes. Giet het in een cakeblik en stooi de resterende kaas eroverheen. Bak het brood af.
Vegan tip!
- Vervang de roomboter door 65 gram vegan boter
- Vervang de eieren met 150 gram appelmoes
- Vervang de melk met 120 ml havermelk
- Vervang de bacon en kaas door vegan kaas en zongedroogde tomaten