Interview met Verena

Stel jezelf voor…
Ik ben Verena Amber Larissa Kokmeijer, 17 jaar. Bij Coffeelicious vind je mij voornamelijk in de keuken en af en toe in de service!

Hoe ben je terecht gekomen bij Coffeelicious?
Via een berichtje dat op de Instagram pagina was gezet! Daarin stond dat ze opzoek waren naar mensen die in het weekend konden werken. Ik wilde eigenlijk al veel eerder solliciteren maar als ik heel eerlijk ben durfde ik het niet uit mezelf te doen 🙈 Dus ik zag dit eigenlijk als de perfecte kans en heb meteen een mailtje gestuurd. Ik kreeg direct een reactie terug dat ik de volgende dag al langs kon komen.

Hoe zag jouw eerste werkdag eruit?
Ik was super zenuwachtig voor mijn eerste werkdag maar ik had er ook heel erg veel zin in! Toen ik binnen kwam was het mega druk, heel de zaak zat vol. Ik werd meteen goed ontvangen door mijn collega’s en mocht al snel aan de slag gaan in de spoel. Ik had nog 0 horeca ervaring dus daar begon ik. Ik vind het prima, niet super leuk, maar ik wist dat als ik zou willen ik uiteindelijk ergens anders kon gaan staan. Mijn dag ging zo snel voorbij en er werd mijn zelfs gevraagd om wat langer te blijven. Helaas kon dat niet omdat ik die dag de verjaardag van mijn moeder vierden. Normaal gesproken krijg je na je eerste dag een gesprekje over hoe je het vond en hoe het ging, maar het was zo druk dat het niet ging lukken dus ze zouden mij aan het eind van de dag bellen. Ik werd gebeld en zat op dat moment in de trein 🙈 Ik was super blij dat ze mij graag als nieuwe collega wilde aannemen om het team in de weekenden te kunnen versterken. Ik mocht die dag erna meteen weer komen als ik dat wilde! En dat wilde ik graag.

Wat vind je het leukste aan je werk bij Coffeelicious en wat doe je het liefst tijdens het werk?
Het aller leukste vind ik het werken samen met mijn collega’s. Ons team is recent zo veel hechter geworden en dat vind ik super fijn. We hebben het super gezellig met elkaar maar ook onze samenwerking is top. Ik vind de sfeer bij Coffeelicious heel erg fijn, zowel tijdens en na werktijd. Ik vind het openen in de ochtend het leukste om te doen. Eerst even lekker een koffie drinken, daarna van start gaan en er weer een goede dag van te maken! ❤️

Je werkt in de keuken en de service, wat vind je hier het leukste aan?
In de keuken vind ik het leuk dat je heel erg creatief kan zijn met het klaarmaken van eten. Vooral alle gerechten met fruit. Daar kun je helemaal je eigen creatie van maken! In de service vind ik het contact met de gasten het leukst.

Is er iets dat je nog zou willen leren bij Coffeelicious?
Ik zou heel erg graag barista willen leren.

Voor welk Coffeelicious gerecht, lekkernij of drankje kunnen wij jou wakker maken?
De panini toasty cozy met een lekkere cappuccino van Naomie! ❤️ En een lekker stukje Red Velvet taart! 😋

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden maar lekker even op de bank zitten vind ik ook heerlijk! Ook hou ik van bakken en koken. Mijn favoriete Coffeelicious bakmix? De scones!

Coffeelicious