“het verschil tussen dromen en de werkelijkheid, is actie!”

 
coffeelicious
 
 

De droom begon in 2012. Fiona, haar man Marc en haar moeder Joan opende hun eerste ‘Breakfast & Lunchroom’ in Dordrecht. Coffeelicious breidde snel uit dankzij de gastvrijheid, geweldige zelfgemaakte cakes en de gezonde en vooral lekkere ontbijt- en lunch keuzes. In 2018 sloot de broer van Fiona, Wesley, zich ook aan bij het familiebedrijf dat toen flink aan het uitbreiden was. Coffeelicious opende nog een vestiging in Dordrecht, gevolgd door een vestiging in Rotterdam, Breda en Den Haag.

In 2014 bereikte Coffeelicious de eerste plaats van de Misset koffie top 100, het bedrijf kreeg de prijs voor de beste koffie van Nederland. Coffeelicious staat daarom ook bekend om hun geweldige koffie, en de lekkere ontbijt- en lunch mogelijkheden gemaakt met liefde door het enthousiaste personeel.

Kortom, wil je genieten van een heerlijke kop koffie, ontbijt of lunch in een huiselijke sfeer? Kom naar het dichtstbijzijnde Coffeelicious restaurant bij jou in de buurt, we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!