E-magazine Nr2 - Interview Hostess Naomie

 
COF_NieuwsbriefNR2_Template_Balken_1000px2.png
coffeelicious_hostess

Naomie, hoe lang werk jij al bij Coffeelicious en wat is jouw functie?

Ik werk al bijna een jaar bij Coffeelicious, wat gaat de tijd toch hard!

Ik ben gastvrouw dus ben heel de dag druk in de weer met allemaal gezellige mensen en probeer het de gasten naar hun zin te maken.

Op welke locatie werk jij?

Ik ben begonnen op de locatie Dordrecht aan de Wijnstraat, daar sta ik ook het meeste, toch wil ik nog wel is wegglippen naar de andere locaties omdat ik het daar ook gewoon super leuk vind. Dus je kan mij ook heel af en toe vinden in het Huis van Gijn (Dordrecht), Rotterdam of Breda. In Den Haag heb ik alleen nog niet gewerkt maar dat lijkt me zeker ook een keer leuk!

Zie jij jezelf later ook werken in een breakfast and lunchroom?

Later lijkt het mij erg leuk om misschien een eigen lunchroom/ontbijt zaakje te openen met vooral gezonde voeding, dat blijft toch wel echt een droom! Ik vind het heerlijk om in de ochtenden en middagen te werken.

coffeelicious_pancakes

Waar word jij heel gelukkig van op de werkvloer?

Waar ik gelukkig van word op de werkvloer ? Vooral de leuke en gezellig gasten die je heel de dag door hebt, dat maakt wel echt je dag! Af en toe een gezellig babbeltje is altijd prettig en niet te vergeten de fijne collega’s om mee te werken.

Je komt vaak voorbij op de foto’s van Social Media van Coffeelicious, word je al herkend op straat?

Niet heel vaak maar het komt wel af en toe voor dat ze zeggen van “Hee, jij werkt toch bij Coffeelicous?” en dan bijvoorbeeld van de foto’s met de freakshakes of het lekkere ontbijt. Is altijd wel grappig om te zien dat je dan opvalt.

Je staat bij Coffeelicious bekend als de dame met de mooie wenkbrauwen, herken je dat?

Haha dat is wel iets leuks, soms als ik de reacties op Facebook terug lees zie ik het af en toe staan, toch wel grappig. Als ik ga werken probeer ik ze dan ook op m’n mooiste te tekenen natuurlijk.

Voor welk gebakje mogen wij jou wakker maken?

Ik vind de Coffeelious Cake nog steeds wel het lekkerste, daar zitten pecannoten, ananas en banaan in. En die topping, heerlijk. Dat is van het begin af aan al mijn favoriet en dat blijft nog wel eventjes denk ik!

coffeelicious_denhaag
 
Eva Selij