E-magazine Nr14 - Interview Marketing Stagiaire Stephanie

 
COF_NieuwsbriefNR14_Template_Balken_1000px.jpg
COF_NieuwsbriefNr14_Stephanie.jpg

Stephanie is 20 jaar en studeert marketing, communicatie en eventmanagement op de event academie in Utrecht. Stephanie woont in Molenaarsgraaf.

Waarom heb je er destijds voor gekozen om stage te lopen bij Coffeelicious? 
Ik was altijd al fan van Coffeelicious (wie niet?!). Met vriendinnen ging ik er vaak lunchen en daarnaast vond ik het altijd al leuk om bezig te zijn met bakken. Via een website waar stageplekken worden aangeboden, kwam ik terecht bij Coffeelicious. Zonder te twijfelen heb ik gelijk mijn sollicitatie eruit gestuurd! 

Wat is het leukste aan je periode hier?
Vooral de afwisseling vind ik leuk. Het ene moment ben ik druk bezig met het onderhouden van de social media en het andere moment met het organiseren van events voor Coffeelicious. Geen moment en dag is hetzelfde tijdens de stage. Ik vind het ook erg fijn dat je je eigen input kwijt kan. 

Bak je zelf ook weleens? 
Jazeker! Vanaf kleins af aan vond ik het al leuk om allerlei dingen te bakken. Aangezien ik probeer om een gezonde lifestyle aan te houden, ben ik erg fan van de granola van Coffeelicious. De granola volgens Chef Joan haar recept maak ik thuis ook! Heerlijk voor door de yoghurt heen ’s ochtends!

Welk gerecht van Coffeelicious vind jij het lekkerst?
De morning glory! Hier zitten mijn 3 favoriete gerechten in van Coffeelicious, namelijk scones, pancakes en roerei. Het leuke van dit gerecht vind ik dat je het met iemand kunt delen en dat je van 3 verschillende gerechten kunt eten.

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?
Ik vond het altijd al leuk om dingen te organiseren en om bezig te zijn met social media. Na lang zoeken kwam ik bij de studie marketing, communicatie en eventmanagement terecht. Het leuke aan deze opleiding vind ik de afwisseling. Op deze manier is je studierichting heel breed!

Wat is iets wat Coffeelicious fans moeten weten?
Wat een echte Coffeelicious fan moet proberen is een boottocht van Imbarcazione Barone! Lekker varen door Dordrecht en genieten van heerlijke rijk-belegde broodjes en drankjes en/of koffie of een high tea van Coffeelicious. Het lekkers van Coffeelicious wordt naar beneden in de boot getakeld! 

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
Vrije tijd, wat is dat? Over het algemeen ben ik altijd wel bezig haha. Naast mijn stage bij Coffeelicious sport ik veel en heb ik mijn eigen brow bar genaamd The Browtique. Hiernaast vind ik het fijn om leuke dingen te doen met familie, vriendinnen en mijn vriend!

Hoelang duurt je opleiding nog?
Als het goed is studeer ik in juli af. Na deze stageperiode bij Coffeelicious rond ik mijn studie af. Mijn opleiding duurde in totaal 3 jaar.

Wat doe je naast je studie?
Zoals eerder genoemd heb ik naast mijn studie een eigen onderneming genaamd The Browtique. The Browtique is een brow & lash bar gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van browstyling, wimperstyling en make-up.

Wat wil je hierna gaan doen?
Na het afronden van deze studie ben ik van plan om HBO communicatie te gaan studeren op het Avans in Breda. Hiernaast wil ik The Browtique verder uitbreiden en hoop ik in de toekomst meerdere vestigingen van The Browtique te kunnen openen!

 
Eva Selij