E-magazine Nr16 - Interview Marketing Communicatie stagiaire Sarah

 
COF_NieuwsbriefNR16_Template_Balken_1000px2.png
COF_NieuwsbriefNr11_Sarah.png

Stel jezelf voor…
Ik ben Sarah, ik ben 17 jaar en ik loop stage bij Coffeelicious. Ik help aan alles mee op het gebied van marketing en communicatie.

Wat voor een studie doe je?
Ik studeer Marketing en Communicatie op het Albeda in Rotterdam.

Wat voor een werkzaamheden verricht jij in je stage voor Coffeelicious?
Tijdens mijn stage bij Coffeelicious ben ik bezig met alles wat te maken heeft met marketing en communicatie. Zo focus ik mij op het creëren van nieuwe content voor social media, ik post op alle socials, beantwoord vragen van mensen en organiseer winacties en evenementen.

Wat vind je het leukste aan het organiseren van grote events zoals Wantijpop en het Jane Austen event?
Ik vind het superleuk om alles vanaf het begin mee te mogen maken. Het was tof om dit te promoten en mensen te enthousiasmeren voor deze events! Ik vond het erg leerzaam om een deel uit te maken van alle voorbereidingen. Ook organiseer ik het Jane Austen event voor Coffeelicious in museum Huis Van Gijn. Het is zo leuk om te zien dat zoveel mensen belangstelling hebben voor iets wat ik dan organiseer.

Wat vond je het leukste om voor te bereiden voor zo’n groot event?
Ik vond meteen vanaf het begin alles meemaken super leuk! Ervoor zorgen dat alles zo goed mogelijk is voorbereid en zo uiteindelijk een tof event neer te zetten. Ook vond ik het super leuk om aan twee hele verschillende events te werken met een hele andere doelgroep.

Waar heb je het meeste over geleerd onder deze stage?
Ik heb het meeste geleerd over hoe je op een leuke en creatieve manier mensen kunt bereiken en hoe je met social media voor nog meer aandacht zorgt!

Waarom heb jij voor een stage bij Coffeelicious gekozen?
Ik kwam zelf al regelmatig bij Coffeelicious op de Wijnstraat en ik volg ze al heel lang op social media. Ik vind Coffeelicious een supertof bedrijf en wilde hier graag deel van uitmaken!

Wat moeten mensen echt eens proberen als ze bij Coffeelicious komen?
Wat je zeker moet proberen zijn de pancakes! De pancakes zijn echt mijn favoriet! En de cappuccino is ook echt heerlijk!!

Wat ga je het meest missen aan Coffeelicious?
De goede werksfeer, de leuke opdrachten tijdens stage en zeker ook de koffie! Sinds ik hier stage loop wil ik nergens anders meer koffie drinken!

Wat vind je leuk om te doen buiten school en stage?
In mijn vrije tijd vind ik het superleuk om zelf te fotograferen en creatief bezig te zijn!

 
Eva Selij