E-magazine Nr9 - Interview Fotografe Christine Reehorst

 
COF_NieuwsbriefNR9_Template_Balken_1000px2.jpg
COF_NieuwsbriefNr8_Christine.jpg

Christine Reehorst is fotografe en schiet iedere maand mooie foto’s voor op onze website of social media kanalen. Christine komt zelf ook uit Dordrecht en werkt al een lange tijd samen met Coffeelicious.

Stel jezelf eens voor…
Ik ben Christine, ik werk zelfstandig als styliste en fotograaf en ook kun je mij regelmatig vinden bij Rockin’ Items op de Voorstraat in Dordrecht, waar ik sinds januari 2018 af en toe mee draai. Ik hou er van om creatief bezig te zijn en ik heb ook jarenlang een blog bijgehouden (Fash n Chips - een paar jaar lang was dit zelfs mijn fulltime baan en ik heb nog steeds de intentie om deze blog weer een keertje nieuw leven in te blazen als ik er tijd voor kan vinden naast mijn huidige projecten). Ook vind ik het heerlijk om buiten te zijn, lekker in de frisse lucht, dus buiten shoots hebben dan ook vaak mijn voorkeur.

Hoe heb je Fiona en Marc leren kennen?
Door Coffeelicious! Samen met mijn broertje Paul (die een eigen video productie bedrijf heeft) ben ik een aantal jaar geleden een keertje op Fiona afgestapt om te vragen of we eens samen konden werken om hun website en social media een boost te geven. Daar reageerde zij meteen enthousiast op en die samenwerking is dus goed uitgepakt ook.

Hoe is het om te werken voor Coffeelicious?
Het enthousiasme van vooral Fiona werkt altijd aanstekelijk. En op welke locatie ik ook kom voor foto’s, er hangt altijd een prettige sfeer.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Overal. Een mooie locatie, fijne mensen, een goeie film, een regenachtige dag, een leuke drukke stad of juist een rustige omgeving… Echt overal dus.

Wat fotografeer je het liefst?
Mensen en sfeer. Ook ben ik heel gevoelig voor bepaald licht en bepaalde seizoenen. De herfst is mijn favoriete seizoen, met het warme licht en de mooie kleuren.

Wat is jouw stijl, kun je die omschrijven?
Ik hou van natuurlijke foto’s. Niet te gelikt, niet te geposeerd

Wat is jouw favoriete gerecht van Coffeelicious?
Scones en vegan soda bread met grilled veggies.

Op welke foto (genomen bij ons) ben je het meest trots?
Ik vind de foto’s die ik een paar jaar geleden in de tuin bij Huis van Gijn gemaakt heb nog steeds heel leuk en sfeervol (zie de foto onderin). Eentje daarvan is trouwens binnenkort ook op een muur in het Albert Schweitzer ziekenhuis te vinden.

Waar kunnen mensen jou voor vragen of boeken?
Familie- of vrienden fotoshoots, zowel geposeerd als in een natuurlijke setting. Denk aan bijvoorbeeld een gezellige lunch samen waar ik dan als fotograaf een beetje omheen “hang” om de spontane momenten en interactie tussen de familie of vrienden vast te leggen. Ook voor bijvoorbeeld bedrijfsfoto’s en evenementen ben ik te boeken.

Voor meer informatie kan je altijd contact met mij opnemen via info@christinereehorst.com

 
Eva Selij