E-magazine Nr18 - Interview Chef Joan

 
COF_NieuwsbriefNR18_Template_Balken_1000px2.png
COF_NieuwsbriefNr18_Koosje.png

Onderhand kennen jullie Chef Joan waarschijnlijk wel. Ze is het brein achter al onze heerlijke Coffeelicious gerechten en staat soms urenlang te koken om dé perfecte gerechten te creëren.

Waar doet u inspiratie op voor nieuwe recepten?
Ik doe mijn inspiratie voornamelijk op in het buitenland, ook lees ik graag boeken en speur ik soms urenlang het internet af.   

Wat is uw favoriete Coffeelicious gerecht?
De panini Coffeelicious is echt mijn favoriet. Ook hou ik enorm van appeltaart.

Staan er nog leuke nieuwe recepten op de planning? Kunt u iets verklappen?
Ja zeker, we zijn bezig met suikervrije chocolade voor onze taarten en gerechten met minder suiker. Natuurlijk houden we alle trends in de gaten en verzinnen we continu nieuwe combinaties en gerechten.

Wanneer bent u begonnen met bakken?
Vroeger leerde ik van mijn moeder al hoe ik lekkere Ierse gerechten moest bereiden. Vanaf de middelbare school ging ik mijn eigen creaties maken.

Op welk gerecht/recept bent u het meest trots?
Scones, gewoon ze de beste zijn.

Hoe is het om samen met uw kinderen een onderneming te runnen?
Super leuk! Echt een voorrecht.

De bakkerij is bijna open, zijn alle voorbereidingen al helemaal af?
Bijna alle voorbereidingen zijn af. Ik ga nu op vakantie maar neem mijn laptop mee voor het geval ik iets vergeten ben.

Wat is het eerste dat u gaat bakken als de bakkerij open is?
Ik denk dat de Red Velvet het eerst is wat ik ga bakken.

Waar kijkt u het meest naar uit als de bakkerij geopend is?
Ik kijk er naar uit om weer een eigen ruimte te hebben om actief ideetjes uit te proberen. Ik doe nu alles thuis maar straks heb ik dus gewoon lekker mijn eigen kantoor en werkruimte.

 
Eva Selij